elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Greu agressió homòfoba a Elx: brutal pallissa a una parella homosexual per anar agafats de la mà

Greu agressió homòfoba a Elx: brutal pallissa a una parella homosexual per anar agafats de la mà
  • L'agressor és un menor d'edat que va arribar a trencar el nas a una de les víctimes durant la baralla

Agents de la Policia Nacional han detingut aquest cap de setmana a un menor d'edat acusat presumptament de trencar-se el nas d'un cop de puny i colpejar a dues persones del mateix sexe quan anaven passejant de la mà pel carrer a la localitat il·licitana només per la seua condició homosexual.

Els fets van passar la nit de dissabte passat. Les víctimes, tots dos del mateix sexe, anaven passejant de la mà al costat d'un grup d'amics, quan de sobte, un altre grup de persones va començar a recriminar-los la seua actitud, acostant-se a ells l'agressor qui va agafar del clatell a una de les víctimes amb intenció de portar-li en actitud xulesca cap al grup de persones amb què estava.

La seua parella, va intentar impedir que l'hi portara tirant fortament dels seus braços, moment en què l'agressor es va posar més violent i li va clavar un cop de puny a la cara a un d'ells mentre el tenia subjectat, començant a sagnar de manera abundant de la nas, continuant donant-li més cops i puntades de peu.

Testimonis de l'agressió, van telefonar a la Policia personant immediatament al lloc les dotacions policials, que van manifestar, que a la seua arribada van presenciar com l'agressor continuava encara en la seua violenta acció contra les víctimes, separant d'elles i procedint a la seua detenció en vista els fets ocorreguts.

Les víctimes, van manifestar en Dependències policials que, l'agressor, va identificar una polsera i un clauer que portaven visibles amb la bandera LGTBI i que els va atacar únicament per la seua condició homosexual. A més, en la seua declaració, van manifestar haver escoltat perfectament com, després de l'agressió, mentre fugien del lloc a l'arribada de les patrulles policials, algú els va cridar "perquè sapigueu qui mana maricons de merda", paraules que van poder sentir tant ells com alguna de les persones que els acompanyaven.

La Policia Nacional, continua la seva investigació per determinar si hi ha algun participant més en l'agressió patida per les víctimes.

El detingut, de 17 anys d'edat, de nacionalitat espanyola, i amb antecedents previs, va ser ingressat al Centre de Menors de Recepció Alacant segons va disposar la Fiscalia de Menors de la mateixa localitat.

La Policia Nacional treballa intensament en la lluita contra els delictes d'odi i discriminació per qüestions d'orientació o identitat sexual, racisme, ideologia i religió, coordinant íntimament la seua actuació amb la Fiscalia Especial contra els delictes d'odi, en nom d'eradicar actituds violentes com les que han patit les víctimes de la localitat il·licitana.

Pujar