29 d’octubre de 2020 29/10/20

García-Ontiveros: "Elx ha de treballar en l'ampliació de l'actual Centre de Congressos"

García-Ontiveros: "Elx ha de treballar en l'ampliació de l'actual Centre de Congressos" - (foto 1)
  • El portaveu de Cs qualifica de “error estratègic voler construir un nou edifici sense explorar la possibilitat d'ampliar l'actual” i titlla l'anunci d'electoralista

MÉS FOTOS
García-Ontiveros: "Elx ha de treballar en l'ampliació de l'actual Centre de Congressos" - (foto 2)

"Elx ha de treballar en l'ampliació de l'actual Centre de Congressos, que suposaria per a la ciutat un revulsiu econòmic molt necessari". Així ho ha afirmat el portaveu municipal de Ciutadans (Cs) a Elx, Eduardo García-Ontiveros, després de l'anunci de PP i de PSOE de construir un segon Centre de Congressos a Elx.

El portaveu del Grup municipal de Ciutadans ha lamentat que la postura d'aquestes dues formacions “siga prometre un segon Centre de Congressos en manera campanya electoral”. Com a aportació al concurs d'idees platejat, Ciutadans Elx proposa l'ampliació del Centre de Congressos "Com l'alternativa més assenyada, plausible i concorde a la realitat financiera de les institucions alacantines i valencianes". 

Segons García-Ontiveros, “l'alcalde torna a construir la casa per la teulada: un auditori, ara un nou Centre de Congressos i demà no sabem quina ocurrència serà”. Des de Cs s'ha exigit “serietat i criteris objectius i tècnics però, per damunt de tot, un projecte de ciutat”.

El portaveu de Cs ha acusat el Govern local format per PSOE i Compromís de “incapacitat per a gestionar i explotar adequadament l'actual Centre de Congressos, i ara resulta que volen que tinguem dues”. Ha reclamat que estudien l'ampliació de l'actual Centre de Congressos.

García-Ontiveros ja ha traslladat aquesta proposta al Grup de Ciutadans en la Diputació Provincial d'Alacant a través del diputat d'Infraestructures, Javier Gutiérrez, per a començar a treballar "i que l'ampliació del Centre de Congressos es convertisca en una alternativa real i efectiva als plan de l'alcalde d'Elx".

Pujar