24 d’octubre de 2020 24/10/20

García-Ontiveros proposa crear a l'Ajuntament una figura mediadora que agilite els tràmits burocràtics a empresaris

García-Ontiveros proposa crear a l'Ajuntament una figura mediadora que agilite els tràmits burocràtics a empresaris - (foto 1)

    El candidat a l’Alcaldía d'Elx de Ciutadans (Cs), Eduardo García-*Ontiveros, ha proposat crear a l'Ajuntament una figura mediadora que agilite els tràmits burocràtics a les petites i mitjanes empreses. “Cal posar en marxa mesures perquè l'Administració local no continue sent un obstacle, sinó un aliat per al comerç i la restauració”, ha reclamat.

    García-Ontiveros ha defensat la creació d'un equip d'experts que mantindrien contacte directe empresaris de manera presencial periòdicament i també a través de les noves tecnologies. “Es tracta així de millorar la qualitat del treball dels comerciants i restauradors perquè cada vegada que tinguen un problema no hagen de desplaçar-se a la OMAC, perdre mitjana demà o anar d'un costat a l'altre de l'Ajuntament”.

    “La figura que volem crear, que es podria batejar com a agent al servei empresarial, podria ajudar a més a saber puntualment com s'està netejant i mantenint els carrers o la situació quant a seguretat”. Ha afegit que “en definitiva, volem formar un equip que treballe perquè les persones que tenen un negoci i que alcen la persiana dia a dia, per a sàpien que el seu Ajuntament està al seu costat, no enfronte”.

    Aquest equip s'encarregaria a més ha d'informar comerciants i hostalers de les activitats culturals i turístiques que es realitzen en la seua zona, oferir-los suport i assessorament en tot el relacionat amb línies d'ajudes i subvencions a les quals poden acollir-se “no solament a nivell municipal sinó també d'altres Administracions, amb suport en la tramitació”, ha apuntat el candidat de Cs.

    Pujar