elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Sis ferits, entre ells un menor, en una col·lisió entre dos cotxes a Elx

Sis ferits, entre ells un menor, en una col·lisió entre dos cotxes a Elx
  • Tots els ocupants dels vehicles van ser traslladats a hospitals de la zona

L'accident ocorregut ahir a la nit a Elx va acabar amb sis persones ferides, retenció de vehicles i diversos abastos entre cotxes. Segons ha informat el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències, a les 21.50 hores es va produir un accident entre dos cotxes en l'A-70, en el terme municipal il·licità, i immediatament es va mobilitzar una unitat del SAMU, una unitat de SVB i una ambulància convencional, els serveis mèdics de la qual van assistir a les cinc persones ferides.

Es tracta d'un xiquet d'11 anys, una dona de 56 anys i dos homes de 40 i 66 anys, van ser atesos per cervicalgia. La cinquena persona ferida és una jove de 24 anys que va ser assistida per fractura de clavícula. Tots ells van ser traslladats a l'hospital del Vinalopó d'Elx.

Arran de l'accident, es van produir retencions que van ocasionar diversos abastos entre diferents vehicles i un jove de 24 anys va haver de ser assistit per policontusiones i luxació d'un dit. Aquesta persona va ser traslladada a l'hospital General Universitari d'Elx en l'ambulància del SAMU.

Pujar