24 d’octubre de 2020 24/10/20

Emigdio Tormo: "Plantejarem un pacte per a garantir col·legis dignes per a acabar amb els barracons”

Emigdio Tormo: "Plantejarem un pacte per a garantir col·legis dignes per a acabar amb els barracons” - (foto 1)
  • El diputat autonòmic de Cs titlla de lamentable "la situació d'insalubritat i de desemparament a l'escola de les Baies, amb greus danys després de l'última gota freda"

MÉS FOTOS
Emigdio Tormo: "Plantejarem un pacte per a garantir col·legis dignes per a acabar amb els barracons” - (foto 2)

"Plantejarem un pacte per a garantir col·legis dignes al qual s'adherisquen totes les forces polítiques i que servisca per a acabar amb els barracons en els centres educatius de la Comunitat Valenciana". Així s'ha manifestat el diputat autonòmic de Ciutadans (Cs), Emigdio Tormo, després de la visita que aquest matí ha realitzat al col·legi públic de les Baies, a Elx, acompanyat pel diputat Fernando Llopis, el portaveu de Cs a l'Ajuntament d'Elx, Eduardo García-Ontiveros i la portaveu adjunta, Eva María Crisol.

Els representants de Ciutadans s'han reunit hui amb els portaveus de l'AMPA del col·legi de les Baies per a conéixer de primera mà la situació de les instal·lacions "on, amb la gota freda, s'han produït importants danys en els seus 7 barracons, quedant dos d'ells inservibles. Hauran de ser substituïts amb la major urgència", ha assenyalat Tormo.

Com a conseqüència dels desperfectes, "ens han confirmat que els menors fan classe en un corredor i aquesta situació pot allargar-se fins a Setmana Santa", ha informat el diputat de Cs.

Des de l'AMPA s'ha traslladat la preocupació per la insalubritat de les instal·lacions i pels casos d'al·lèrgies i malalties respiratòries que han desenvolupat alguns dels menors que fan classe en els barracons. Com a forma de protesta, l'AMPA es concentrarà tots els matins a la porta del col·legi fins que s'inicien les obres per a construir un nou centre, "unes obres que porten 12 anys esperant que s'inicien", ha lamentat Emigdio Tormo.

El diputat de Ciutadans els ha oferit "tot el suport" i s'ha compromés "a reivindicar davant el Govern de la Generalitat que s'adopten de manera urgent les mesures necessàries per a solucionar aquest gran problema i que les obres previstes en el col·legi comencen com més prompte millor".

Pujar