29 d’octubre de 2020 29/10/20

Eduardo García-Ontiveros: “Ciutadans liderarà el canvi de rumb que Elx necessita”

Eduardo García-Ontiveros: “Ciutadans liderarà el canvi de rumb que Elx necessita” - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Eduardo García-Ontiveros: “Ciutadans liderarà el canvi de rumb que Elx necessita” - (foto 2)

  El candidat de Ciutadans (Cs) per a l'alcaldia d'Elx, Eduardo García-Ontiveros, ha presentat la seua candidatura “que s'ha marcat com a missió comandar el canvi de rumb que necessita aquesta ciutat”. García-Ontiveros ha destacat “la importància de comptar amb un equip de persones que coneixen el dia a dia de la ciutat, sense llastos, que treballen dur i saben com plantejar solucions als problemes dels il·licitans. Som la vertadera alternativa al Govern tripartit i a les velles polítiques que frenen el nostre creixement”.

  El candidat de Cs ha valorat a més “que comptem amb persones inconformistes, cansades de la divisió i l'enfrontament, que han decidit fer un pas al capdavant i aportar tota la seua experiència per a fer d'Elx la ciutat creativa i innovadora que volem tots”. Eduardo García-Ontiveros ha assegurat que “només la proposta de Cs serà capaç de frenar a un tripartit que ha paralitzat la nostra ciutat”.

  El candidat de Ciutadans ha mantingut que “després de 40 anys governats pels vells partits és hora que a l'Ajuntament d'Elx entre aire fresc i es comence a escoltar als professionals d'aquesta ciutat que tenen molt que aportar per a impulsar noves polítiques i iniciatives”.

  García-Ontiveros s'ha mostrat convençut que “PP, PSOE i Compromís passaran a formar part del nostre passat. És hora d'obrir una nova etapa a la nostra ciutat amb el projecte renovador que li fa falta a Elx liderat per Ciutadans, moderat però ferm, capaç d'afrontar els problemes que tenim hui i construir un futur millor”.

  Pujar