elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Dona una punyada a un Policia d'Elx quan l'agent li va demanar que deixara de tombar contenidors

Dona una punyada a un Policia d'Elx quan l'agent li va demanar que deixara de tombar contenidors
  • La Brigada Nocturna va rebre l'avís que un home sense samarreta estava colpejant mobiliari urbà en l'Avinguda de la Llibertat i que havia tombat un contenidor col·locant-lo a la meitat de la calçada

  • L'implicat anava sense màscara i va haver de ser separat en acostar-se als membres de la patrulla, colpejant posteriorment en la cara a un dels agents i havent de ser reduït

La Policia Local va detindre la matinada del passat dijous 19 d'agost a un jove de 19 anys per agredir amb una punyada en la cara a un membre de la Brigada Nocturna de la Policia Local. L'implicat va ser vist colpejant mobiliari urbà i tombant un contenidor en l'Avinguda de la Llibertat sobre les 03.30 hores, obligant els veïns a alertar als agents sobre aquest fet.

En arribar al lloc, els policies troben el contenidor tirat enmig de la via pública i a l'home descrit pels denunciants a escassos metres d'ell. Els agents van demanar diverses vegades al jove que es col·locara la màscara i es calmara, al que el subjecte va fer cas omís mostrant-se cada vegada més alterat i arribant a insultar als membres de la patrulla. L'implicat va arribar a alçar el puny enlaire i va intentar acostar-se als agents, els qui es van allunyar per a mantindre la distància de seguretat. Tot seguit, l'home va tractar de donar diverses punyades als policies, impactant un d'ells en el rostre d'un dels agents. Després d'aquesta acció, el jove va ser reduït amb el suport d'altres unitats que van arribar al lloc dels fets a causa de la resistència oferida per l'assaltant.

L'home de 19 anys va ser detingut i traslladat a dependències policials, i l'agent ferit va ser atés immediatament per les lesions causades per l'agressió.

Pujar