elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Una dona embarassada llança una nota pel balcó després de dos dies segrestada a Elx

Una dona embarassada llança una nota pel balcó després de dos dies segrestada a Elx
  • Un vianant va donar l'alerta a la Policia Local en trobar-se amb el manuscrit de la dona mentre passejava pel carrer

Després de dos dies segrestada per la seua parella, una dona embarassada d'Elx va decidir donar la veu d'alarma i ho va fer llançant una nota pel balcó. Per sort, un vianant es va adonar de l'escrit i va donar avís immediatament a la Policia Local.

Segons fonts de la Policia Local aquest podria considerar-se un presumpte cas de maltractaments.

Els fets van ocórrer el passat dimarts, 13 de juliol, sobre les 19.15 hores, i la Sala d'Operacions (092) de la Policia Local va enviar una patrulla que va detenir a un home de 32 anys per retenir presumptament a la seua parella en una de les habitacions del domicili familiar durant dos dies. Un vianant va donar l'alerta a la Policia quan es va trobar el manuscrit mentre passejava pel carrer.

La Policia Local es va personar al carrer on es troba l'habitatge i va veure a la dona al balcó realitzant senyals de manera discreta. Tot seguit, els agents van pujar al domicili familiar i va ser l'home l'encarregat d'obrir la porta. Aquest es va limitar a esmentar una discussió que havia mantingut recentment en veu alta amb la seua parella.

A continuació, la dotació policial va entrevistar la dona de forma reservada. Aquesta va indicar que venia patint maltractaments físics i que havia sigut incomunicada durant dos dies en una habitació de l'habitatge.

Una vegada van concloure les declaracions de tots dos i, a la vista dels fets, es va procedir a la detenció de l'home, que va ser trasllat a dependències policials.

Pujar