19 de gener de 2021 19/1/21

Dos detinguts després del violent assalt a la casa d'un ancià a Elx

Dos detinguts després del violent assalt a la casa d'un ancià a Elx - (foto 1)
  • Li van colpejar i van arrastrar per terra per després robar-li objectes de valor i diners

Agents de la Policia Nacional han detingut a la ciutat d'Elx a dues persones de nacionalitat espanyola per l'assalt patit diumenge passat per un home d'edat avançada quan es trobava en el seu domicili.

Els detinguts un home i una dona van accedir presumptament a l'habitatge de la mata emprant violència i intimidació. Pel que sembla mentre la dona es va quedar a la porta vigilant, l'home va amenaçar i va arribar a agredir a l'habitant de l'habitatge perquè li entregara tots els diners que guardava, arribant a colpejar-li i arrossegar-li pel sòl.

A més de robar els diners que es trobava en l'habitatge, els autors també es van emportar quants objectes de valor van trobar.

La investigació ha sigut desenvolupada pels agents de l'UDEV de la Comissaria de Policia Nacional d'Elx que prompte van aconseguir seguir la pista als presumptes autors després de rebre la denúncia del perjudicat.

Després de la realització de diverses perquisicions d'investigació els agents van aconseguir identificar i localitzar als autors procedint a la seua detenció.

Els detinguts de 32 i 42 anys van ser posats a la disposició del Jutjat d'Instrucció de Guàrdia d'Alacant.

Durant la vigència de l'estat d'alarma la Policia Nacional ha reforçat la vigència i les actuacions en relació amb el Pla Major Seguretat, per a això s'ha tractat d'identificar les situacions de risc i concretar els espais en els quals potencialment es cometen les infraccions més freqüents contra els majors, sobretot enfront del maltractament, robatoris en interior de domicili, així com actuar en cas d'estafes i ús fraudulent de les seues propietats, fons, comptes i cartilles d'estalvi per part de terceres persones.

En aquests dies, i a causa de l'alerta sanitària produïda pel COVID-19, es van intensificar les labors operatives per a continuar protegint als nostres majors i que en aquest cas en concret han aconseguit la immediata detenció dels culpables d'aquests fets delictius.

Pujar