elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Detingut el lladre que havia causat gran alarma social a Elx

Detingut el lladre que havia causat gran alarma social a Elx
  • Es dedicava a robar en negocis, la majoria esportius, a la nit

Agents de la Policia Nacional han detingut una persona de nacionalitat espanyola i de 45 anys d'edat com a presumpte autor de sis robatoris amb força comesos en establiments comercials d'Elx.

Des de la Comissaria de Policia Nacional a Elx s'elaboren dispositius per tal de prevenir la comissió de delictes contra el patrimoni, especialment els robatoris amb força i entre ells els comesos en establiments comercials. D'aquesta manera es van detectar diversos robatoris que tenien com a denominador comú que els mateixos es cometien en horari nocturn i el modus operandi utilitzat era mitjançant escalo.

A causa de la gran alarma social que aquest tipus de delictes genera entre els veïns els agents encarregats de el cas van iniciar una investigació i immediatament ho van relacionar amb altres sostraccions comeses a finals de l'any passat on va resultar detingut un home com a autor dels mateixos.

Davant la sospita que pogués tractar-se de la mateixa persona donada la similitud dels fets, els agents van centrar la investigació sobre el mateix subjecte.

Pujar