30 de març de 2020 30/3/20

Detingut a Elx per circular amb més d'un quilo de cocaïna ocult en el maleter del seu cotxe

Detingut a Elx per circular amb més d'un quilo de cocaïna ocult en el maleter del seu cotxe - (foto 1)
  • L'actitud nerviosa del detingut va fer sospitar a la policia que alguna cosa estava ocorrent

Agents de la Policia Nacional han detingut en la localitat d'Elx a un jove de 32 anys i nacionalitat colombiana, com a presumpte autor d'un delicte de tràfic de drogues en portar camuflat més d'un quilo de cocaïna. La droga anava allotjada en un buit ocult sota els seients posteriors.

Agents del Grup Operatiu de Resposta de la Comissaria de Policia Nacional d'Elx que es trobaven realitzant un control juntament amb la Unitat de Guies Canins de la Comissaria Provincial d'Alacant, van donar l'alt a un vehicle en el qual viatjava una persona. Davant les preguntes dels agents, el conductor es va mostrar extremadament nerviós manifestant als policies que la raó del nerviosisme era amb motiu de no portar en aqueix moment el permís de conduir.

Les sospites dels policies es van incrementar quan els dos gossos especialistes en la detecció de substàncies estupefaents van marcar dos llocs en el vehicle, un en el quadre de comandament i un altre en els seients posteriors. En una primera inspecció del vehicle els policies no van trobar res, però els dos cans a l'uníson van tornar a marcar el seient posterior, per la qual cosa els agents van procedir a desmuntar-lo trobant una clivella en el seient posterior de la part esquerra.

Després d'introduir un objecte en aquest buit es va obrir un compartiment en el qual el detingut ocultava quasi 1.200 grams de cocaïna. Immediatament els policies van procedir a la seua detenció. El detingut va ser posat a la disposició del Jutjat d'Instrucció d'Elx que va decretar el seu immediat ingrés a la presó.

Dos detinguts més en ser interceptats a bord d'un vehicle presumptament sostret amb droga en el seu interior

A última hora del dia d'ahir, agents de la Comissaria de la Policia Nacional d'Elx es trobaven realitzant un filtre de seguretat en la zona de l'aeroport d'Alacant-Elx, quan van observar un vehicle que minorava la velocitat bruscament en adonar-se de la presència policial. Els policies van parar el vehicle fent baixar als dos ocupants i, després de registrar l'interior d'aquest, van trobar una bossa contenint substancia estupefaent.

Seguidament van comprovar el bastidor del vehicle, comprovant que li figurava un assenyalament en vigor per sostracció des del mes de febrer, verificant a més que la placa de matrícula que portava posada no corresponia amb aquest bastidor. Els agents van procedir a la detenció dels dos ocupants, acusats de cometre presumptament un delicte de tràfic de drogues i robatori/furte ús de vehicle.

Pujar