elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Detenen a Elx a un pròfug amb 13 causes judicials obertes

Detenen a Elx a un pròfug amb 13 causes judicials obertes
  • Se li imputen delictes de lesions, maltractaments en l'àmbit familiar i un gran nombre d'estafes

Agents de Policia Nacional han detingut a una persona que es trobava fugida i sostreta de l'acció de la justícia i a qui li constaven un total de 13 reclamacions judicials emeses per diferents jutjats.

Després de tindre coneixement els Policies pertanyents a la Unitat de Delinqüència Especialitzada i Violenta adscrits a la Brigada Local de Policia Judicial de la Comissaria d'Elx, que l'investigat poguera trobar-se a la ciutat, van establir un dispositiu especial que va culminar amb la detenció d'aquesta persona després de diversos anys que portava evadint-se de l'acció de la justícia.

A l'arrestat, un home de 40 anys, de nacionalitat espanyola, que en l'actualitat es trobava en parador ignorat, li constaven un total de 13 reclamacions judicials, 10 d'elles per delictes d'estafes, relacionades amb la compra i venda de vehicles.

Els agents, van iniciar una àrdua investigació amb la finalitat de localitzar a aquesta persona, a gratcient que era una intervenció complexa, ja que l'investigat mostrava una mobilitat nòmada i no residia en un domicili fix, amb la finalitat de dificultar la labor policial i continuar com a pròfug de la justícia.

Finalment, gràcies a les minucioses indagacions policials, els investigadors van obtindre indicis suficients i van esbrinar que la persona reclamada tenia intenció de traslladar-se a la ciutat il·licitana per a realitzar tràmits relacionats amb la compravenda de vehicles, activitat que, conegut el seu modus operandi, presumiblement podria emmascarar la comissió d'alguna estafa.

Amb aquesta informació recopilada, els agents, van organitzar un dispositiu policial que va concloure amb la localització i l'arrest d'aquesta persona reclamada pels diversos Jutjats, després del que va ser posat a la disposició del Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia de la mateixa localitat, decretant immediatament el seu ingrés a la presó.

Pujar