21 de setembre de 2020 21/9/20

Cs demana al Tripartit "que no seguisca avant amb les obres d'Alfons XII"

Cs demana al Tripartit "que no seguisca avant amb les obres d'Alfons XII" - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Cs demana al Tripartit "que no seguisca avant amb les obres d'Alfons XII" - (foto 2)
  Cs demana al Tripartit "que no seguisca avant amb les obres d'Alfons XII" - (foto 3)
  Cs demana al Tripartit "que no seguisca avant amb les obres d'Alfons XII" - (foto 4)

  El portaveu del Grup Municipal Ciutadans (Cs) Elx, David Caballero, s'ha mostrat crític amb l'equip de Govern després de començar ahir les obres al carrer Alfons XII "sense el consens necessari. PSOE, Compromís i Partit d'Elx han triat seguir avant amb unes obres que no compten amb el suport ni de veïns ni de comerciants i col·lapsaran el trànsit d'Elx".

  La formació ha anunciat a més que "després de la reunió mantinguda en el dia d'ahir de veïns i comerciants, on van anunciar mobilitzacions, des de Cs Elx ens vam comprometre a incloure un punt en el ple extraordinari, que sol·licitarem amb la resta de partits de l'oposició, on es debatrà el projecte del Mercat Central, exigint que es paralitzen aquestes obres", ha indicat David Caballero.

  El portaveu de Cs ha mantingut que aquestes obres "convertiran el centre de la nostra ciutat en un autèntic caos circulatori, perquè a més no tenen en compte el problema que està suposant per al trànsit el tall parcial del pont del Ferrocarril degut a les obres de Renfe", ha advertit.

  David Caballero, que ha comparegut en roda de premsa en el lloc on s'estan duent a terme les obres del Carrer Alfons XII al costat dels regidors de Cs Juan Antonio i Eva María Crisol, ha afirmat que "el Tripartit prefereix seguir avant malgrat el que això suposarà, sense haver-hi una solució definitiva al Mercat Central com es va comprometre l'alcalde amb veïns i comerciants el passat 1 d'agost. Sembla que la seua única aspiració, coste el que coste, és tallar una cinta abans del pròxim 26 de maig, sense tindre en compte el benestar dels ciutadans i sumint a Elx en un autèntic problema de circulació".

  Pujar