16 de gener de 2021 16/1/21

Dalmau crida a una mobilització massiva pel vot a Unides Podem «perquè ens ho juguem tot al doble o res»

Dalmau crida a una mobilització massiva pel vot a Unides Podem «perquè ens ho juguem tot al doble o res» - (foto 1)

  El candidat a la Generalitat de Unides Podem Esquerra Unida, Rubén Martínez Dalmau, ha cridat hui al fet que diumenge que ve es produïsca una mobilització massiva pel vot a Unides Podem Esquerra Unida, «un vot que doblega el seu valor ja que únicament Podem garanteix un govern del canvi a Espanya i en la Comunitat».

  En el míting de tancament de campanya, celebrat hui a Elx (Alacant), Dalmau ha remarcat que «el vot a Unides Podem es nota: des de l'augment del SMI a 900 euros fins a la primera agència antifrau valenciana, Podemos és el motor democràtic del canvi i multiplicarà la seua força quan estiga en els dos governs alhora».

  Per això, ha insistit que «en aquestes eleccions ens ho juguem tot al doble o res» i ha remarcat que «som la garantia perquè se salvaguarden els drets de la ciutadania, per això, el vot a Unides Podem val doble, perquè serveix per a transformar Espanya i per a transformar la Comunitat Valenciana».

  Unides Podem - Esquerra Unida, ha recordat «és l'única candidatura que només es deu a la gent, i sobre ella no manen els bancs, ni els oligopolis elèctrics, ni les grans empreses».

  Per part seua, la candidata autonòmica i coordinadora general d'Esquerra Unida, Rosa Pérez Garijo, ha remarcat la importància de votar a Unides Podem Esquerra Unida per a evitar «un nou govern a mig gas, que es limite a no fer les coses malament sense garantir avançar en el benestar social». Per a la candidata per València «votar en clau progressista serveix per a evitar que tornen els temps foscos de la corrupció i les retallades; però votar a Unides Podem Esquerra Unida serveix per a revertir aqueixes retallades, les privatitzacions i ampliar serveis públics, alguna cosa que el PSOE i Compromis han demostrat ser incapaços per falta de valentia per a enfrontar-se als poderosos».

  El cap de llista al Congrés per Alacant, Txema Guijarro, ha recordat que «estem en l'últim dia de campanya i voldria llançar un missatge d'ànim posat que estic convençut que portem una remuntada espectacular, hem tingut una arrencada de campanya complicat amb molts factors en contra, però crec que hem sigut capaces d'insuflar i injectar ànim i col·locar-nos a les portes de la possibilitat d'un govern progressista a Espanya i en la Comunitat Valenciana que canvie moltes coses».

  En el tancament de campanya, que s'ha celebrat des de les 18.00 hores al Parc 1 de maig d'Elx han intervingut entre altres, les número u per València i Castelló a les Corts, Pilar Lima i Irene Gómez respectivament, així com la il·licitana i candidata autonòmica Anabel Mateu i ha comptat amb l'actuació del grup musical Gatetemon i el DJ Dingdong System.

  Pujar