1 d’abril de 2020 1/4/20

Crisol: “El Tripartit gasta molts diners per a vendre les seues promeses electorals mentre empreses com Kelme marxen”

Crisol: “El Tripartit gasta molts diners per a vendre les seues promeses electorals mentre empreses com Kelme marxen” - (foto 1)

  La regidora del Grup municipal de Ciutadans (Cs), Eva Crisol, ha acusat el tripartit "d'estar més preocupat a fer campanya electoral que a treballar en el dia a dia dels il·licitans. Gasta molts diners per a vendre les seues promeses electorals mentre empreses com Kelme marxen perquè no han aconseguit fer que aquesta ciutat siga un lloc atractiu per als inversors, la qual cosa és un clar fracàs en la seua gestió".

  L'edil ha lamentat que des de l'equip de Govern "fent que Elx perda pes empresarial. Tampoc la Generalitat, estan governada per PSOE i Compromís, amb la complaença del nostre tripartit, ha mogut un dit per a evitar aquesta pèrdua". Segons Cresol "això és un clar indici que l'alcalde d'Elx està segrestat per Compromís, un partit que no cree en la inversió privada. Estem davant un Govern feble".

  Per a la regidora de Cs "no anem a cap costat amb promeses que després no es compleixen. La incapacitat per a fer atractiva la nostra ciutat i millorar el nostre desenvolupament econòmic ens costarà molt cara".

  Crisol ha remarcat que el Govern local "ni ha barallat ni ha treballat per la posada en marxa a la nostra ciutat de projectes importants de futur. Atraure inversions que generen ocupació i riquesa ha de ser un dels seus objectius prioritaris, però lamentablement les prioritats del tripartit són unes altres: barallar-se amb el PP i fer campanya electoral".

  Eva Crisol ha recordat a l'alcalde socialista, Carlos González, que "ha tardat 4 anys per a no tindre llista l'ampliació del parc industrial, però anuncis han fet molts i propaganda, amb els diners de tots".

  Pujar