24 d’octubre de 2020 24/10/20

Cresol exigeix a l'alcalde que explique “on està l'Institut Rafael Altamira promés fa quasi un any”

Cresol exigeix a l'alcalde que explique “on està l'Institut Rafael Altamira promés fa quasi un any” - (foto 1)

    La portaveu del Grup municipal de Ciutadans (Cs) a Elx, Eva Crisol, ha presentat una moció al ple per a exigir a l'alcalde que explique “on està l'Institut de Ciències Socials i Jurídiques Rafael Altamira promés fa quasi un any i quina ubicació en el centre de la ciutat se li ha oferit a la Diputació per a tal efecte”. Cresol acusa PP i PSOE “d'estar en una campanya electoral permanent des de fa mesos deixant de costat el dia a dia dels il·licitans”.

    “És inexplicable que un any després d'anunciar-se l'Institut de Ciències Socials i Jurídiques Rafael Altamira en el centre de la nostra ciutat, el tripartit no ha informat a ningú de l'estat de les gestions realitzades, si s'ha realitzat alguna. Fa l'efecte que no els interesse una inversió d'aquestes característiques a pesar que es tracta d'una bona oportunitat per a revitalitzar el centre”, ha criticat.

    Eva Crisol ha mantingut que “aquest cas és una prova més que el tripartit manejat per Compromís torna a donar l'esquena al centre de la nostra ciutat”. El problema, ha apuntat Cresol, “és que aquesta actitud ocorre també amb la majoria de pedanies, especialment amb Torrellano i el Altet. Quan algú protesta al Tripartit, com ha fet el centre o aquestes partides, el tripartit se'ls castiga”.

    Cresol ha remarcat que “quan es tracta de projectes que poden beneficiar a la ciutat és necessari treballar intensament tots els grups junts. No poden passar mesos i mesos sense que s'informe a ningú. El treball cal fer-lo dia a dia i aconseguir metes. Creiem que aquest Institut de Ciències Socials i Jurídiques Rafael Altamira és una bona oportunitat que  no cal deixar escapar”.

    Pujar