1 d’abril de 2020 1/4/20

Ciutadans Elx denúncia "el lamentable estat de la zona d'esbarjo d'educació infantil del Carles III"

Ciutadans Elx denúncia "el lamentable estat de la zona d'esbarjo d'educació infantil del Carles III" - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Ciutadans Elx denúncia "el lamentable estat de la zona d'esbarjo d'educació infantil del Carles III" - (foto 2)
  Ciutadans Elx denúncia "el lamentable estat de la zona d'esbarjo d'educació infantil del Carles III" - (foto 3)
  Ciutadans Elx denúncia "el lamentable estat de la zona d'esbarjo d'educació infantil del Carles III" - (foto 4)

  El portaveu del Grup municipal de Ciutadans Elx, David Caballero, ha denunciat "el lamentable estat de la zona d'esbarjo d'educació infantil del Carles III". Caballero ha sol·licitat a la Conselleria d'Educació "que adeqüe la zona abans que es construïsca el CEIP 37. És incomprensible com poden permetre que xiquets i xiquetes d'educació infantil estiguen en aqueixes condicions", ha assegurat.

  El Grup municipal de Ciutadans ha presentat per registre un escrit sol·licitant a la Regidoria d'Educació "que es realitze una actuació urgent perquè en el termini de temps més breu possible puga haver-hi una zona amb sòl protector. Molts pares i mares de l'actual Carles III, futur CEIP 37, han acudit al nostre grup municipal mostrant-nos com arriben els seus fills a casa com a conseqüència que només hi ha terra i grava en una zona que és per a xiquets de 3 a 6 anys", ha assegurat el portaveu de Cs.

  Ha esmentat a més que "si Conselleria no actua, ho ha de fer l'Ajuntament, ja que amb el vergonyós retard del programa Edificant a Elx lamentablement no es construirà un nou col·legi 37 fins a dins de dos o tres anys", ha conclòs David Caballero.

  Pujar