elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Casal d'ACPV-Elx Plaça del Llibre d'Elx, este dissabte 27 de novembre a les 11:00h a la Plaça de les Flors

Casal d'ACPV-Elx Plaça del Llibre d'Elx, este dissabte 27 de novembre a les 11:00h a la Plaça de les Flors
  MÉS FOTOS
  Casal d'ACPV-Elx Plaça del Llibre d'Elx, este dissabte 27 de novembre a les 11:00h a la Plaça de les Flors - (foto 2)

  Elx serà el 5è municipi de la Comunitat Valenciana en acollir la Plaça del Llibre en 2022. L’Ajuntament d’Elx, per mitjà de la Regidoria de Comerç, i la Fundació Full, amb la col·laboració d'Escola Valenciana, han fet possible que aquest referent cultural, amb més anys d’història a València, Alacant, Castelló i Gandia, siga una nova realitat a les comarques del sud.

  L’acte de presentació de la Plaça del Llibre d’Elx tindrà lloc el proper dissabte, 27 de novembre, a partir de les 11.00 hores, en la Plaça de les Flors d’Elx, amb la participació de l’escriptor il·licità José Antonio Quesada Coves i la Muixeranga d’Alacant.

  En aquesta festa del llibre en valencià hi participen les llibreries locals. A més, hi haurà jocs de fusta gegants. La Fundació Sambori hi col·labora amb dos contacontes dirigits a públic familiar a càrrec del popular narrador del Vinalopó Lluís Abad.

  Al 2022, la Plaça del Llibre d’Elx tindrà el format habitual, amb una durada de diversos dies i amb un fum d’activitats d’interés cultural, com visites escolars, per tal de normalitzar la lectura en valencià, promoure les escriptores i escriptors en la nostra llengua, així com donar suport a les llibreries, editorials i altres iniciatives que són i fan la cultura valenciana.

  Pujar