25 d’abril de 2019 25/4/19

Caballero: “El Tripartit s'ha oblidat per complet del nou PGOU”

El portaveu del Grup municipal de Ciutadans (Cs) a Elx, David Caballero, ha recriminat al Tripartit la seua falta de rigor. “S'han oblidat per complet del nou PGOU, una de les necessitats més urgents d'Elx. És greu incompliment i una demostració de la falta d'interés en el que realment necessita una ciutat per a créixer: renovar el seu Pla General d'Ordenació Urbana”, ha assenyalat.

El portaveu de Cs ha indicat que “l'alcalde sol ha convocat la comissió per a la redacció del nou PGOU en dues ocasions, juliol i desembre de 2017. A partir d'ací res". Segons ha explicat Caballero, “en la primera reunió el senyor González va afirmar que s'anaven a establir reunions trimestrals, per a després passar a ser mensuals, però des de desembre de 2017 fins hui ni rastre de la comissió”.

El portaveu de Cs ha considerat que “això només ve a confirmar el poc que li importa a PSOE, Compromís i Partit d'Elx treballar per a tindre un projecte a llarg termini per a aquesta ciutat, ja que amb un Pla General desfasat amb més de 20 anys, no podem afrontar els reptes de futur que el nostre municipi necessita”.

Inserció de comentaris desactivada temporalment

En estos moments, el sistema d'inserció de comentaris està temporalment desactivada per qüestions d'actualització i manteniment.

En breus tornarà a estar actiu.

Disculpeu las molèsties.