23 d’octubre de 2020 23/10/20

Caballero: “El Tripartit s'ha oblidat per complet del nou PGOU”

    El portaveu del Grup municipal de Ciutadans (Cs) a Elx, David Caballero, ha recriminat al Tripartit la seua falta de rigor. “S'han oblidat per complet del nou PGOU, una de les necessitats més urgents d'Elx. És greu incompliment i una demostració de la falta d'interés en el que realment necessita una ciutat per a créixer: renovar el seu Pla General d'Ordenació Urbana”, ha assenyalat.

    El portaveu de Cs ha indicat que “l'alcalde sol ha convocat la comissió per a la redacció del nou PGOU en dues ocasions, juliol i desembre de 2017. A partir d'ací res". Segons ha explicat Caballero, “en la primera reunió el senyor González va afirmar que s'anaven a establir reunions trimestrals, per a després passar a ser mensuals, però des de desembre de 2017 fins hui ni rastre de la comissió”.

    El portaveu de Cs ha considerat que “això només ve a confirmar el poc que li importa a PSOE, Compromís i Partit d'Elx treballar per a tindre un projecte a llarg termini per a aquesta ciutat, ja que amb un Pla General desfasat amb més de 20 anys, no podem afrontar els reptes de futur que el nostre municipi necessita”.

    Pujar