18 de novembre de 2019 18/11/19

Caballero proposa una nova rotonda per a descongestionar el trànsit en l'accés a Elx

  El portaveu del Grup Municipal Ciutadans (Cs) Elx, David Caballero, ha defensat la construcció de "una nova rotonda que descongestionaria el trànsit en l'accés a Elx pel polígon de Carrús". Aquestes declaracions es realitzen després d'una visita a la zona de l'eixida de l'autovia Elx-Asp que connecta amb el polígon de Carrús, on es concentra gran densitat de trànsit. "Són molts els empresaris que reclamen noves infraestructures que desembossen aquest punt", ha assegurat.

  El Grup Municipal de Cs ha exigit al Tripartit que estudiar aquesta possibilitat ja que "en aquesta zona s'arriba a registrar una gran intensitat de trànsit diària en concentrar un dels principals accessos i eixides a la ciutat, al polígon de Carrús i a grans superfícies comercials". Segons Caballero, "el problema de circulació se solucionaria amb la construcció d'una nova rotonda de distribució al costat de l'eixida de l'autovia en direcció a Alacant, a l'altura del CEEI, que permetria acabar amb les retencions que es produeixen diàriament, sobretot a les nou del matí i a les huit de la vesprada".

  El portaveu de Cs ha afirmat que "d'aquesta forma, el polígon de Carrús comptaria amb un accés exclusiu i els vehicles que procedisquen de la CV-84 que volgueren anar Alacant ho farien també sense congestionar la rotonda principal".

  ocultar
  Caballero proposa una nova rotonda per a descongestionar el trànsit en l'accés a Elx
  Pujar