1 d’abril de 2020 1/4/20

Caballero: “Cultura segueix sense esclarir els sobrecostos que denunciem fa ja mig any”

Caballero: “Cultura segueix sense esclarir els sobrecostos que denunciem fa ja mig any” - (foto 1)

    El portaveu del Grup Municipal de Ciutadans Elx, David Caballero, ha denunciat que l'àrea de Cultura "segueix sense esclarir els sobrecostos que denunciem a l'octubre de l'any passat, fa ja mig any" i ha exigit a l'equip de Govern "que justifique la modificació de crèdit que es va pretendre realitzar, corresponent al capítol de Serveis i Muntatges, per valor de 165.000 euros destinats concretament a l'àrea de Cultura".

    David Caballero ha advertit al Tripartit que "ha de complir amb la Llei de bon govern i transparència de la Comunitat Valenciana responent amb agilitat a la sol·licitud d'informació de Cs on demanàvem que es detallara les despeses efectuades en Cultura durant tot l'any 2018".

    Per al portaveu de Cs, "les objeccions de la intervenció municipal al·ludint al fet que no es va seguir el procediment i que es van ometre tràmits essencials són un clar indici que existeixen encara molts dubtes. Ara és el senyor alcalde qui ha d'aclarir, fil per randa, quin ha passat amb aqueixos 165.000€".

    Caballero ha recriminat l'actitud de l'equip de Govern. "Els il·licitans han de saber on va cada euro dels seus impostos i aquestes actituds del PSOE només demostren falta de transparència i ocultació de la destinació dels diners públics", ha demanat.

    Pujar