elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La bussejadora Isabel Sánchez-Aran disputarà el campionat d'Espanya d'apnea indoor

La bussejadora Isabel Sánchez-Aran disputarà el campionat d'Espanya d'apnea indoor
  • La il·licitana ostenta el rècord d'Espanya d'immersió lliure

MÉS FOTOS
La bussejadora Isabel Sánchez-Aran disputarà el campionat d'Espanya d'apnea indoor - (foto 2)

La bussejadora iliciatana Isabel Sánchez-Aran disputarà el campionat d'Espanya d'apnea indoor que se celebra aquest cap de setmana en les instal·lacions del Centre Gallec de Tecnificació Esportiva, a Pontevedra.

La il·licitana s'enfronta al campionat d'Espanya després d'aconseguir un bany de medalles en l'autonòmic català, on va aconseguir l'or en les quatre modalitats que hi havia en joc.

Encara que ha sigut un any difícil, "amb poc temps per a preparar-nos pel tancament de les piscines", l'esportista assegura que "encara així he aconseguit millorar alguna marca personal, la qual cosa sempre és positiu".

Isabel Sánchez-Aran afronta la prova amb optimisme i espera classificar-se per al mundial indoor de Belgrad, del 20 al 27 de juny, després de la qual cosa podrà tornar a dedicar-se a entrenar la seua especialitat, l'apnea de profunditat en mar.

Aquesta esportista d'Elx s'ha convertit, a les seues 36 anys, en triple campiona d'Espanya en apnea estàtica, immersió lliure i pes constant amb bialeta, i que a més és la bussejadora que ha aconseguit una immersió en apnea a major profunditat al nostre país, aconseguint descendir als 76 metres, i que suma al seu palmarès una 5a i una 7a posició en un mundial.

Pujar