21 de gener de 2021 21/1/21

Deu anys de presó per abusar sexualment de la filla de la seua parella, des que la xiqueta tenia set anys

Deu anys de presó per abusar sexualment de la filla de la seua parella, des que la xiqueta tenia set anys - (foto 1)
  • També va sotmetre a tocaments a una amiga de la xiqueta

La Secció Setena de l'Audiència Provincial d'Alacant, amb seu a Elx, ha condemnat a deu anys de presó a un home que va sotmetre a abusos sexuals durant anys a una menor, filla de la seua companya sentimental, i va realitzar tocaments a una amiga de la xiqueta.

L'acusat es va declarar culpable durant el judici i va acceptar la pena demanada per a ell pel Ministeri Fiscal. La sentència li declara autor de dos delictes d'abusos sexuals a menors de 16 anys, un d'ells amb penetració, i l'obliga a indemnitzar a una de les víctimes amb 25.000 euros i a una altra amb 3.000 per danys psicològics. Segons ha declarat provat el tribunal, l'home va començar a abusar de la filla de la seua parella en 2010, quan la xiqueta tenia 7 anys, en el domicili familiar.

La sotmetia a tocaments i altres pràctiques sexuals quasi diàriament. Quan la víctima va complir 9 anys, i fins que va tindre 13, la va forçar sexualment de forma reiterada i constant. A canvi de mantindre relacions sexuals completes amb ell, l'acusat pagava a la menor quantitats que oscil·laven entre els 10 i els 20 euros.

A l'abril de 2017, el condemnat va sotmetre a una amiga de la filla de la seua parella, una xica de 13 anys, a tocaments. Totes dues menors van fugir llavors de l'habitatge i van denunciar els abusos que havien patit.

Pujar