elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Agredeix a un menor de huit anys i al ciutadà que va tractar d'auxiliar al xiquet a Elx

Agredeix a un menor de huit anys i al ciutadà que va tractar d'auxiliar al xiquet a Elx
  • L'home, de 34 anys, va ser portat a la Prefectura de la Policia Local d'Elx després de deixar a la víctima de l'agressió sota la custòdia de la seua progenitora

Diumenge passat 3 d'octubre, sobre les 19.40 hores, una patrulla de la Policia Local d'Elx va ser requerida per a atendre un ciutadà que, va indicar, havia presenciat una suposada agressió en la via pública, realitzada per un home a un menor.

Una vegada en l'escenari dels fets, van trobar a l'implicat en presència de la seua parella sentimental i el que va resultar ser el seu fill de huit anys, visiblement nerviós. Segons va relatar el denunciant, hauria observat com aquesta persona llançava una punyada a l'esquena del xiquet, havent d'intervindre per a evitar un nou colp. A conseqüència d'això, va rebre diverses espentes alhora que era insultat per l'implicat amb forts i reiterades amenaces, part de les quals van ser escoltades pels agents.

Amb una actitud agressiva –que va fer sospitar als efectius policials que poguera ser fruit dels efectes de l'alcohol–, l'home de 34 anys va ser detingut i traslladat a la Prefectura, no sense abans deixar a la víctima sota la custòdia de la seua progenitora.

Pujar