27 de maig de 2019 27/5/19

Elperiodic.com estrena nou disseny

Elperiodic.com estrena nou disseny - (foto 1)
  • Mateixa forma de relatar l'actualitat més pròxima però amb un disseny més actual, clar i ràpid

Benvingut a la nova etapa d'elperiodic.com. Aquest digital estrena un nou disseny web més modern, ràpid i intuïtiu. Un aspecte més clar per al lector però amb la mateixa vocació informativa amb la qual va nàixer: la de comptar l'actualitat d'una forma pròxima, sempre pensant en el lector i en el que el preocupa la societat valenciana.

Aquesta nova estètica facilita la navegació amb una presentació visual per blocs, ordenats segons prioritat. Les categories van des de l'actualitat -amb l'última hora sempre visible en la capçalera-, falles, opinió, societat, política, vídeos, successos, galeries de fotos... En definitiva, ara és molt més fàcil navegar i trobar la notícia que busques.

En aquest nou disseny cobra gran protagonisme la imatge. A partir d'ara podràs veure les galeries de fotos d'una forma molt més àgil i clara. A més, es dóna preponderància al vídeo per a adaptar-nos a les noves formes de comunicació.

No ens oblidem tampoc dels pobles. Continuaràs coneixent les últimes notícies de la teua localitat, comarca o província, la informació més pròxima continua estant a un click de distància. I tot això d'una forma molt més ràpida, ja que es redueixen els temps de càrrega per a millorar l'experiència del lector en qualsevol navegador o plataforma.

En definitiva, un gir complet del disseny per a adaptar-nos a les noves formes de comunicació: "elperiodic.com va nàixer fa catorze anys amb l'objectiu de ser l'altaveu del poble, de contar el que succeeix al nostre voltant i fer-lo sempre amb la vista posada en el lector. Hui, el relat continua sent el mateix però canviem la forma de mostrar-lo perquè siga més atractiu i s'adapte als constants canvis que se succeeixen en el món de la comunicació", afirma Jorge Balaguer, director d'elperiodic.com

Pots seguir-nos en xarxes socials: facebook, twitter i instagram. Vols saber més? Envia'ns un missatge o suggeriment i tractarem de continuar millorant.

Tot l'equip d'elperiodic.com et dóna les gràcies per triar-nos com la teua font d'informació més pròxima. Continuem treballant!