20 de setembre de 2020 20/9/20

Elda suma 184 contagis i 19 morts des de l'inici de la pandèmia

Elda suma 184 contagis i 19 morts des de l'inici de la pandèmia - (foto 1)
  • La localitat no resgistra nous casos en els últims 14 dies

La pandèmia del Coronavirus ha impactat amb força en la Comunitat Valenciana. No obstant això, en la Comunitat es compleix el tercer dia consecutiu sense morts per COVID-19, i sembla ser que el nombre de nous contagis comença a relaxar-se conforme avancen els dies. Així i tot, des del mes de març, són molts els municipis que s'han vist esguitats pel Coronavirus.

És el cas de Elda on, segons les dades facilitades per la conselleria de Sanitat, a data 31 de maig, un total de 184 veïns han donat positiu en COVID-19 i 19 han mort a causa del virus.

En el que a la situació més recent es refereix, en els últims 14 dies no s'han detectat nous contagis el que suposa una important reducció respecte a les dades acumulades en aquest municipi.

Totes aquestes dades queden reflectits en l'informe que diàriament actualitza la Generalitat Valenciana, en el qual es detalla la situació en la qual es troba cada municipi i la seua respectiva evolució en la lluita contra el Coronavirus.

Recorda, que pots seguir tota l'actualitat del Coronavirus a través de l'especial d'elperiodic.com. Accedeix a aquest fent clic, ací.

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y Alacant

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y AlacantEntrar en el especial
Pujar