Castellano

Detingut a Elda un individu amb 65 grams de cocaïna

Detingut a Elda un individu amb 65 grams de cocaïna
  • La Policia Local va detindre a aquest veí de Novelda en un dels controls del tancament perimetral d'Elda

La Policia Local d'Elda ha detingut a un individu, veí de Novelda, que portava una bossa amb 65 grams de cocaïna. L'arrest es va produir el diumenge a la vesprada en el control d'accés a la ciutat instal·lat en els voltants del jaciment arqueològic del Monastil per a verificar el compliment del confinament perimetral.

Els agents van detectar un vehicle que eixia d'una via d'entrada i eixida única, situada uns metres abans del control policial, per la qual cosa van procedir a donar l'alt al cotxe per a identificar al conductor, que es mostrava nerviós davant la presència dels agents, als quals va dir que estava en la zona fent una passejada.

Els policies, davant l'actitud de l'individu, van procedir al seu escorcoll i durant el registre van comprovar que portava una bossa de plàstic oculta a l'interior dels seus pantalons que va intentar llançar i que contenia una substància blanca. Ell mateix va confirmar que era cocaïna i en relació al vehicle, que no estava al seu nom, el conductor va indicar que li ho havien deixat per a reparar.

Els agents van procedir a detindre-li per un delicte contra la salut pública i va ser traslladat a la Comissaria de la Policia Nacional per a la seua posada a disposició judicial.

Pujar