Castellano

Les botes d'Andrés Iniesta s'exposaran en el Museu del Calçat d'Elda

Les botes d'Andrés Iniesta s'exposaran en el Museu del Calçat d'Elda
  • L'exjugador del Barça i de la Roja ha donat un parell de botes, que seran exposades de manera destacada fins al pròxim 18 de juliol, juntament amb el seu braçalet de capità i una de les seues samarretes

El Museu del Calçat rebrà dilluns que ve, a les 11.00 hores, les botes de futbol d'Andrés Iniesta, jugador del F.C. Barcelona i de la Selecció Espanyola. Les botes d'un dels millors futbolistes espanyols de la història passen d'aquesta manera a formar part de la col·lecció del museu eldense.

Andrés Iniesta Luján és un veterà jugador de futbol, amb un palmarès extens, que ha passat a la història del futbol espanyol per ser l'autor del gol que va fer Campiona del Món a la Selecció Espanyola a Sud-àfrica 2010. Gràcies a les gestions de Juan Herrero Valero, per fi els seguidors blaugrana i els amants del futbol podran admirar les botes d'un gran jugador del seu equip.

María Dolores Esteve, directora del Museu del Calçat d'Elda, ha assegurat que “durant tota la seua trajectòria, Iniesta ha destacat per la seua esportivitat, companyonia i senzillesa, exemple a seguir per a qualsevol dels joves esportistes, la qual cosa encara ens satisfà més que siguen les seues botes les que mostrem en la col·lecció de Sabata amb Història”.

Les botes d'Iniesta estaran exposades de manera destacada fins a 18 de juliol en el Museu del Calçat, juntament amb el braçalet de capità del Barça i la rèplica de la samarreta amb la qual va marcar el gol del Mundial, objectes pertanyents a la col·lecció de Vicen Muñoz.

“Com a agraïment a Iniesta, farem lliurament del millor que sabem fer a Elda, la signatura de calçat Brenda Zaro ens ha donat un parell de sabates per a l'esposa d'Andrés Iniesta”, ha afirmat Esteve.

Pujar