18 de gener de 2021 18/1/21

Assassinen a un xiquet de 8 anys a Elda i agredixen a la parella del seu pare d'acollida

Assassinen a un xiquet de 8 anys a Elda i agredixen a la parella del seu pare d'acollida - (foto 1)

    La localitat d'Elda (Alacant) va conèixer en la nit del passat dimecres un dels crims més horribles i desagradables que recorda. Passades les vuit de la vesprada, i sempre segons la versió de la dona que cuidava al fill d'acolliment de la seua parella, dos homes que ocultaven el seu rostre amb un casc de motocicleta, van irrompre en l'habitatge atacant a la dona i al xiquet de huit anys, provocant com resultat la mort d'aquest i causant-li ferides de caràcter lleu a la dona.

    S'investiga si va poder haver-hi algun tipus d'agressió sexual tant a la dona com al menor, cosa que, en el primer dels casos sembla que no hauria sigut així. Així mateix, la dona es troba embarassada de quatre mesos i el seu fetus no ha patit danys aparents.

    No va córrer la mateixa sort el xicotet de vuit anys, que va ser trobat per una veïna que, en trobar la porta ajustada, va decidir entrar en l'habitatge i va poder contemplar la desgarradora escena en la qual el xiquet es trobava mig nuet i sense vida en el sòl i en la qual la dona estava lligada i emmordassada en una cadira amb una borsa que li cobria el rostre. Immediatament es va avisar als servicis d'emergència, tant policials com a sanitaris, que res van poder fer per salvar la vida del xicotet.

    Ara haurà de ser l'autòpsia la que determine les causes de la mort del xiquet, que no prestava ferides d'armes de cap tipus. El pare del xiquet i parella de la dona va haver de ser retingut per part dels cossos i forces de seguretat en patir un atac de nervis que ho va portar fins i tot a colpejar-se en assabentar-se del crim. L'Ajuntament d'Elda ha decretat un dia de dol oficial davant els fets.

    Pujar