Castellano

Sandra Caler, alumna del CEIP Pla Barraques, protagonitza el Jaumet del 6 d'octubre

Sandra Caler, alumna del CEIP Pla Barraques, protagonitza el Jaumet del 6 d'octubre

  Avui divendres 6 d'octubre s'ha realitzat la tretzena edició del Jaumet. El Jaumet és una representació històrica de l'entrada de Jaume I a València que realitzen els alumnes de 5è i 6è de primària dels col·legis públics del Campello dins dels actes que organitza la 'Associació Fireta de Sant Jaume - Comissió 9 d'Octubre '. L'acte ha començat amb el discurs de l'Alcalde, Benjamí Soler, a l'Àgora de la Casa de Cultura i la lectura de les Auques per part dels alumnes del CEIP Pla Barraques. En aquest acte ha participat la 'Associació Cultural La Muixeranga El Campello'.

  Després d'aquest acte la comitiva s'ha desplaçat a la Plaça de Sant-Christol-lès-Alès, on hi ha el Castell Fester, on els alumnes del CEIP Pla Barraques han protagonitzat la tradicional representació del Jaumet.

  Els protagonistes de la representació han estat Sandra Caler com Jaume I, Carla Martínez com el Rei Zaian, Carlos Marín com a Alí Batà. Els narradors han estat Alexia Terol, Laura Picazo, Marta Romero i Carla Maria Ifrim. Els portadors de la Flama i del Penó han estat Mario Giner i Ashley Anguita respectivament.

  Per finalitzar l'acte Alba Córcoles, Patricia Montesinos, Laia Ferrer i Abel Varó han protagonitzat la Mocadorà, explicant el seu origen i el perquè de la seva celebració.

   

  Pujar