Castellano

Rescaten a un octogenari d'ofegar-se en una piscina del Campello

Rescaten a un octogenari d'ofegar-se en una piscina del Campello
  • El semiahogado va aconseguir recuperar les constants vitals gràcies a una metgessa que es trobava en el lloc, l'equip mèdic del SAMU i suport vital bàsic

Ahir a la vesprada, sobre les 20.20 hores, es va sol·licitar la intervenció del Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU) per a assistir a un home de 87 anys que estava inconscient després de traure'l d'una piscina en una urbanització del Campello. Es va mobilitzar fins al lloc una unitat del SAMU i una altra SVB.

La primera assistència al semiahogado va ser per part d'una metgessa que estava en el lloc de l'incident que, juntament amb l'equip sanitari de suport vital bàsic, va realitzar les maniobres de reanimació cardiopulmonar bàsica.

A la seua arribada l'equip mèdic del SAMU va continuar amb la reanimació cardiopulmonar avançada i altres tècniques d'estabilització i van aconseguir recuperar les constants vitals de l'accidentat.

Posteriorment, l'octogenari va ser traslladat per símptomes d'ofegament i parada cardíaca recuperada a l'Hospital Universitari Sant Joan d'Alacant en l'ambulància de suport vital avançat.

Pujar