6 de desembre de 2019 6/12/19

Projecte WiFi Carrer La Mar

Projecte WiFi Carrer La Mar - (foto 1)

  Des de la Regidoria de Platges del Campello s'ha engegat el projecte " WiFi Carrer La Mar" un pla pilot que ofereix servei de WiFi gratuït a la zona de la platja.
  Les antenes que distribueixen la connexió a la xarxa estan situades en la Biblioplatja del passeig, orientades cap a la platja. Aquesta xarxa permet la connexió de 1.000 a 1.500 usuaris que podran accedir a ella sense necessitat de contrasenya i gaudiran de la velocitat d'1 Mega per navegar.

  La instal·lació va ser realitzada pel personal de l'Ajuntament i està operativa des del passat dimecres  2 d'agost. La cobertura que s'ofereix abasta des del Club Nàutic fins a la meitat del passeig aproximadament perquè tots els que estiguen a la platja puguen gaudir d'aquesta connexió a internet de forma gratuïta.

  Aquest projecte ha nascut com a resposta a les demandes dels turistes que visiten el municipi i veïns de la zona que demanaven poder gaudir d'internet des de la platja.

  Segons la Regidora Cintia Alavés, és un servei molt demandat pels turistes, per això des de la Regidoria de Platges s'ha valorat aquesta demanda, considerant-la com un projecte interessant que afegeix qualitat al turisme de platja del Campello.

  Aquest projecte està en fase de prova, des de la Regidoria de Platges es valoraran els beneficis que aporta aquest servei de WiFi als turistes i veïns, i la possibilitat que s'estenga a la resta de platges del Campello.

  ocultar
  Projecte WiFi Carrer La Mar
  Pujar