Castellano

Música en directe en al Ier Festival "Villa Marco Music"

Música en directe en al Ier Festival "Villa Marco Music"
  MÉS FOTOS
  Música en directe en al Ier Festival "Villa Marco Music" - (foto 2)

  El divendres 4 d'agost comença el Ier Festival "Villa Marco True Music" als jardins de la centenària finca de Villa Marco. Un entorn privilegiat en el qual se celebraran quatre concerts els divendres del 4 al 25 d'agost on els assistents podran gaudir de diferents estils musicals. L'entrada serà lliure i gratuïta amb aforament limitat a la capacitat de la finca.

  S'inaugura el festival el divendres 4 de agost amb el concert "La musica que te suena" amb un programa d'obres des de Rossini, Liszt, Mozart interpretats amb clarinet, flauta i violoncel. El divendres 11 d'agost tindrà lloc el concert "Musica de verano", a les mans d'una virtuosa formació per a una música de cambra d'estiu, un programa en el qual s'inclouen obres de Mozart, Joplin, Gade o Kander. El divendres 18 d'agost, se celebrarà el concert "Samba y Amor" en el qual es podrà gaudir d'una veu emocionant i la passió d'una guitarra per a un programa de bossa nova i música de Brasil. El Festival es tancarà el divendres 25 amb el concert "Nes", una nit entre jazz, soul i world music amb cançons en francés, àrab i anglés.

  Aquest festival és una de les novetats que inclou el programa cultural del Campello per a aquest estiu. L'entorn i els jardins de la finca fan que aquesta siga un lloc excepcional per poder gaudir de música de diferents estils en directe durant els divendres d'agost. Segons Pere Lluís Gomis, Regidor de Cultura, des de l'Ajuntament volem fer valdre la finca de Villa Marco a través d'activitats culturals com aquest Ier Festival que esperem poder seguir organitzant any rere any.

  Pujar