17 de novembre de 2019 17/11/19

Dia de l'Arbre al Campello

Dia de l'Arbre al Campello - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Dia de l'Arbre al Campello - (foto 2)

  La Regidoria de Medi Ambient, de la qual és regidora Cynthia Alabès, ha organitzat un any més el Dia de l'Arbre. El proper dia 5 de març, diumenge, des de les 10 fins a les 13 hores, al carrer Alcalde Ramon Planelles, darrere de Villa Marco.

  Els operaris de l'Ajuntament porten treballant des de fa 15 dies condicionant la parcel·la que serà replantada. S'han bolcat més de 2.000 tones de terra que s'han utilitzat per anivellar la zona de plantació. Amb aquesta jornada es preveu que la parcel·la replantada, que és contigua a la de l'any anterior, sumi en total més de 45.000 metres quadrats, que amb el temps es convertirà en un petit pulmó per a la zona de Muchavista.

  Aquest any tenim previst una plantació de 800 exemplars composta de les següents espècies.

  • 100 Pins pinyoners (Pinus pinea)

  • 100 Lledoner (Celtis australis)

  • 200 Sabina de Cartagena (Tetraclinis articulata)

  • 200 Llentiscle (Pistacea lentiscus)

  • 100 Baladre (baladre)

  • 100 Romer (Rosmarinus officinalis)

  La plantació estarà dirigida per 5 membres de la brigada de parcs i jardins i personal tècnic de la regidoria de Medi ambient

  L'Ajuntament posa a disposició dels participants el material necessari per a la seva plantació, tot i això es recomana aquells particulars que puguin, es portin una petita aixada per facilitar la plantació. Els més petits disposaran d'un racó per dibuixar sobre temàtica del Dia de l'Arbre. També se'ls lliurarà un fullet sobre característiques i curiositats de les espècies introduïdes.

  Els participants podran personalitzar mitjançant el seu nom dels arbres que hagin plantat, perquè en els dies posteriors a la plantació puguin acostar-se, reconèixer i mantenir la seva contribució al medi ambient.

  L'acte estarà vigilat mitjançant la presència de membres de protecció civil i de la Policia Local, també es comptarà amb assistència sanitària.

  L'Ajuntament vol agrair al Restaurant Rosas per la seva col·laboració en l'aportació d'un petit esmorzar per als participants.

  ocultar
  Dia de l'Arbre al Campello
  Pujar