23 de novembre de 2020 23/11/20

Comencen les obres de la coberta de l'Aulari del Col·legi Pla Barraquers

Comencen les obres de la coberta de l'Aulari del Col·legi Pla Barraquers - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Comencen les obres de la coberta de l'Aulari del Col·legi Pla Barraquers - (foto 2)

  Avui comença la retirada de la coberta de l'Aulari del Col·legi Pla Barraquers. La teulada que actualment cobreix l'aulari és de fibrociment, el qual se substituirà per un altre elaborat amb panell de sandwich.

  Les cobertes fabricades amb panell de sandwich presenten característiques especialment avantatjoses, entre elles, la capacitat aïllant que no varia amb el pas del temps gràcies a la cobertura del producte. Aquest tipus de cobertes ofereixen un millor i més uniforme aïllament tèrmic, ja que protegeixen de l'aigua, vapor d'aigua i aire, reduint els costos de calefacció i climatització de l'edifici durant tot l'any. Funcionen també com a aïllants acústics i tenen una alta resistència al foc.

  La retirada de la coberta es durà a terme entre quatre o cinc dies. La teulada passarà a protegir-se per uns plàstics perquè l'aulari no sofrisca danys causats pel clima. El dia 28 d'agost es procedirà a col·locar a la nova coberta. Es preveu que les obres acaben abans de l'inici del curs escolar al setembre.

  Aquest projecte era un dels objectius que perseguia l'equip de govern de l'Ajuntament des de la seua presa de possessió fa dos anys. Les peticions del col·legi i pares dels alumnes per la salut i seguretat dels seus fills es van traslladar reiteradament a la Conselleria a gratcient que també per a ells és prioritària la millora dels col·legis.

  Segons María del Carmen de Lamo, Regidora d'Educació, aquest projecte ha estat una de les prioritats de la Regidoria des del primer moment per millorar la qualitat dels col·legis del municipi.

  Pujar