27 de novembre de 2020 27/11/20

DVBBS, Maikel Delacalle i Miss Caffeina, entre les noves confirmacions d'Arenal Sound 2020

DVBBS, Maikel Delacalle i Miss Caffeina, entre les noves confirmacions d'Arenal Sound 2020 - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  DVBBS, Maikel Delacalle i Miss Caffeina, entre les noves confirmacions d'Arenal Sound 2020 - (foto 2)
  DVBBS, Maikel Delacalle i Miss Caffeina, entre les noves confirmacions d'Arenal Sound 2020 - (foto 3)

  Nova setmana d'anuncis en el festival castellonenc després del “huracà” que va suposar la incorporació de Daddy Yankee al cartell de l'onzena edició. Arenal Sound tindrà lloc del 28 de juliol al 2 d'agost a la platja de Burriana i a més del porto-riqueny ja formaven part del line up artistes com Black Eyed Peas, Zara Larsson, Dimitri Hortes & Like Mike, Timmy Trumpet, Leiva, Amaral, Rels B o Bad Gyal entre molts altres.

  El duo canadenc de DJs DVBBS aterrarà per primera vegada en el festival per a posar a prova les ganes de festa dels sounders fins a altes hores de la matinada. Els germans porten anys en el més alt del rànquing de la famosa revisa Dj Mag; Maikel Delacalle ja va estar en Arenal Sound en la passada edició, però tant el públic com l'artista es van quedar amb ganes de més així que serà una bona ocasió per a presentar nous temes i tornar a conquistar al públic; Miss Caffeina tornen a Burriana després de diversos anys d'absència perquè gaudim de les cançons del seu últim i reeixit àlbum, amb el qual han recorregut tot el territori nacional; una altra banda que torna és Despistaos, una de les favorites del públic sounder per a deixar-se la veu en cada cançó; Per a Morad sí que serà la seua primera vegada en Arenal Sound. És un dels joves més prometedors de l'escena urbana. Aquest xaval de 20 anys, al qual alguns denominen la veu del carrer, no ha parat de créixer en els últims mesos i ja acumula centenars de milers d'oïdors i seguidors en les plataformes digitals; el jove raper Walls també és un altre dels confirmats de la setmana. La seua música cada vegada arriba a més gent i sens dubte serà una de les revelacions d'Arenal Sound 2020.

  La programació per dies es publicarà molt prompte i el pròxim 13 de febrer a les 12:00h eixiran les entrades de dia a la venda. Uns dies abans, concretament el diumenge 9 de febrer, es posen a la venda els tiquets de les zones de descans, el glamping i el sounder bus.

  Pujar