elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Un diumenge en la Comunitat Valenciana marcat per la presència de núvols, nit tropical i amb pluges dèbils en el sud a primeres hores

@pagatrinas
@pagatrinas
  • Les temperatures mínimes no baixaran dels 20 °C en el litoral sud

S'espera un diumenge amb cels parcialment nuvolosos a la Comunitat Valenciana, amb major probabilitat de pluges febles en el sud de València i nord d'Alacant durant la primera mitat del dia. Les temperatures mínimes es mantindran estables o descendiran lleugerament, mentres que les màximes experimentaran un descens generalitzat. El vent bufarà fluix de component este, amb intervals de nord-est moderat en el litoral durant les primeres hores del dia.

A les comarques d'Alacant s'esperen cels parcialment nuvolosos, amb major probabilitat de pluges febles en el nord de la província durant la primera mitat del dia. La temperatura màxima aconseguirà els 28 graus a Alacant capital i la mínima se situarà en 20 graus. Es preveuen nits tropicals en molts punts de la província.

A Castelló predominaran els cels parcialment nuvolosos durant el dia. La temperatura màxima aconseguirà els 26 graus a Castelló capital i la mínima se situarà en 19 graus.

Jornada molt semblant a les comarques de València, on els cels estaran parcialment nuvolosos, amb major probabilitat de pluges febles en el sud de la província durant la primera mitat del dia. La temperatura màxima aconseguirà els 25 graus a València capital i la mínima se situarà en 19 graus.

Pujar