26 de setembre de 2020 26/9/20

El dimarts deixarà un descens de les temperatures i intervals nuvolosos en tota la Comunitat

El dimarts deixarà un descens de les temperatures i intervals nuvolosos en tota la Comunitat - (foto 1)

   La Comunitat Valenciana viurà aquest dimarts un canvi en el que a la previsió meteorològica es refereix amb un descens generalitzat de les temperatures i l'aparició d'intervals nuvolosos que poden deixar alguns ruixats dispersos a la vesprada.

  Segons ha informat l'Agència Estatal de Meteorologia (AEMET) la jornada de hui estarà marcada per la baixada de les temperatures mínimes i màximes sent especialment notable a les províncies de Castelló i València. A més, en el nord de Castelló bufara el vent del nord-oest moderat.

  Per províncies, els termòmetres marcaran de mitjana: a València màximes de 28 i mínimes de 8; a Castelló 23 graus de màximes i 6 de mínima; mentre que a Alacant s'aconseguiran els 30 graus de màximes i no se superaran els 11 graus.

   Per a demà, els núvols romandran però d'una manera més subtil perquè s'esperen cels poc nuvolosos o buidats amb núvols baixos en la meitat sud de la Comunitat, especialment en les zones del litoral. Uns cels que arribarà acompanyats, de nou, per un ascens dels valors màxims en la meitat nord.

   
   Principio del formulario
   

  Final del formulario
   

  Pujar