elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Dos detinguts a Sagunt després de robar set vegades en un conegut supermercat

Dos detinguts a Sagunt després de robar set vegades en un conegut supermercat
  • Els autors utilitzaven la tècnica de la distracció per a confondre al caixer i furtar els articles de major valor

La Guàrdia Civil de València deté als 2 responsables dels 7 furts comesos en una cadena de supermercats, els qui utilitzaven la tècnica de la distracció per a confondre al caixer i furtar els articles de major valor. L'import total del sostret aconsegueix els 1500 euros.

La investigació va donar principi després de la recepció per part dels agents de la Guàrdia Civil de diverses denúncies per furts esdevinguts en una coneguda cadena valenciana de supermercats, en les localitats de Canet d'en Berenguer, Massamagrell, Sagunt, Moncofa i Nules.

Els autors, després d'accedir al supermercat, utilitzaven dos carros de compra, en un dels quals carregaven els articles de major valor, com a begudes alcohòliques i embotits, mentre que en l'altre depositaven els articles de menor import. En passar per la línia de caixa, un d'ells pagava els articles de menor valor i esperava mentre l'altre passava la resta dels articles, alguns dels quals eren depositats en el carro juntament amb els articles ja pagats, creant així la confusió del treballador. Mentre el primer eixia del supermercat amb els articles pagats i alguns dels robats, l'altre li indicava al caixer que li guardara el carro amb la resta dels articles mentre ell eixia a buscar la seua cartera, després de la qual cosa ja mai tornava.

Els autors han arribat a causar una pèrdua econòmica de 1500 euros als diferents establiments.

2 persones han sigut detingudes a Sagunt el 24 i el 27 de juny, per 7 delictes de furt: 1 home de 43 anys i un altre de 39, tots dos de nacionalitat marroquina.

La força actuant en aquesta investigació ha sigut la Guàrdia Civil de Sagunt.

Les diligències han sigut entregades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció Número 4 de Sagunt.

Pujar