15 de gener de 2021 15/1/21

Detinguda a València per penjar en xarxes socials fotos sexuals del seu 'ex'

Detinguda a València per penjar en xarxes socials fotos sexuals del seu 'ex' - (foto 1)
  • Les va publicar perquè les vera la seua nova parella

Agents de la Policia Nacional han detingut a una dona de 34 anys d'origen espanyol com a presumpta autora d'un delicte de descobriment i revelació de secrets, després de publicar unes fotos de contingut sexual de la seua exparella en una coneguda xarxa social.

Les investigacions es van iniciar en tindre coneixement els policies, de la possible publicació d'unes fotos d'índole sexual d'un home per part de la seua exparella en una coneguda xarxa social.

Els agents van esbrinar que pel que sembla, la sospitosa va publicar les fotos amb certs comentaris amb la intenció que les vera el seu actual parella i en el moment que la víctima li va recriminar el fet, aquesta va reconéixer que les havia publicades ella.

Finalment els policies van detindre a la dona com a presumpta autora d'un delicte de descobriment i revelació de secrets. La detinguda sense antecedents policials, ha sigut posada en llibertat després de prestar declaració no sense abans ser advertida de l'obligació de comparéixer davant l'autoritat judicial quan per a això fóra requerida.

Pujar