21 de setembre de 2020 21/9/20

Denuncien irregularitats en la campanya per a les eleccions al Consell de la Policia

Denuncien irregularitats en la campanya per a les eleccions al Consell de la Policia - (foto 1)
  • Alternativa Sindical de Policia denúncia que s'entreguen regals a canvi de vots així com la falta de llibertat d'expressió després de la retirada de cartells que havien preparat des d'aquest sindicat

MÉS FOTOS
Denuncien irregularitats en la campanya per a les eleccions al Consell de la Policia - (foto 2)

ASP (Alternativa Sindical de Policia), sindicat representatiu en el Consell de la Policia, ha denunciat les “irregularitats” que s'estan succeint durant la Campanya per a les Eleccions al Consell de la Policia, que se celebraran el pròxim 19 de juny. Concretament, des del sindicat denuncien que s'han retirat uns cartells que havien preparat, els que acompanyen esta notícia.

“En ells destaquem els problemes diaris dels funcionaris del Cos de Policia Nacional i el Secretari General de la Prefectura Superior de Policia de la Comunitat Valenciana, així com candidat al Consell de la Policia per una altra Organització Sindical, ha ordenat retirar per considerar ofensiva per a l'Escala Superior”, lamenten en un comunicat.

Des d'ASP expliquen que aquests cartells no fan esment a cap persona, “sinó que com hem dit fan referència als problemes i situacions davant els quals habitualment es troben els funcionaris de Policia Nacional, i que han sigut objecte d'actuacions per part del nostre Sindicat”. Aquestes publicacions, argumenten en el mateix comunicat, formen part d'una Campanya Electoral que s'empara en el dret a la llibertat d'expressió.

Regals a canvi de vots?

D'altra banda, des d'ASP també han denunciat que es permeta el lliurament de regals per part de l'Organització Sindical *SUP en plena Campaña *Electoral: “Com ha succeït anys arrere, ofereixen un regal a canvi d'un vot, encara que siga de forma encoberta”.

El sindicat es refereix en aquesta denúncia al fet que aquest dilluns el SUP va fer públic que entregarà un altaveu intel·ligent LG com a regal del seu 40 aniversari. “És una pràctica estranya i ja denunciada en el passat que la Junta Electoral i la pròpia Institució semblen consentir”.

Des del sindicat es pregunten “quina democràcia que es pree pot assumir el lliurament de regals durant un procés electoral. Jutgen vostés mateixos”, conclouen en el comunicat.

Pujar