25 d’octubre de 2020 25/10/20

Visita al Poble Nou de Benitatxell i Xàbia amb 'Descobreix el paisatge'

    La pròxima visita del programa 'Descobreix el paisatge' serà al Poble Nou de Benitatxell i Xàbia el 14 de juliol, organitzada amb la col·laboració de l'Ajuntament del Poble Nou de Benitatxell. La visita es realitzarà de la mà dels productors de Biomoscatell i d'Oli de Xàbia i serà en horari de vesprada.

    Per a participar és imprescindible la inscripció prèvia. Les persones interessades a assistir poden informar-se i incriure's al correu deniaviva@ayto-denia.es fins al 12 de juliol. Les places són limitades.

    S'habilitarà un autobús gratuït amb eixida des de la Casa de Cultura de Dénia, a les 17 hores. Les visites són guiades i tenen una duració aproximada de 3 hores.

    'Descobreix el paisatge 2018/2019' es desenvolupa entre el 25 de febrer de 2018 i el 26 de gener de 2019. Es tracta d'un programa ecoturístic organitzat per la Regidoria de Medi Ambient, Agricultura i Canvi Climàtic i l'Oficina de la Innovació i la Creativitat de l'Ajuntament de Dénia, amb l'Estratègia de dinamització agrària i territorial 2017/2020, i dins el Pla d'Acció Local Dénia&Marina Alta #Tastinglife, base de la iniciativa Dénia-Ciutat UNESCO Creativa de la Gastronomia, amb la col·laboració de diverses entitats i de productores i productors de la Marina Alta i una visita especial a l'Horta.

    Pujar