9 d’agost de 2020 9/8/20

Trobada amb el veïnat de la zona de les Deveses de Dénia afectada pel temporal Glòria

Trobada amb el veïnat de la zona de les Deveses de Dénia afectada pel temporal Glòria - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Trobada amb el veïnat de la zona de les Deveses de Dénia afectada pel temporal Glòria - (foto 2)
  Trobada amb el veïnat de la zona de les Deveses de Dénia afectada pel temporal Glòria - (foto 3)

  L'alcalde, Vicent Grimalt, i els regidors de Territori, Maria Josep Ripoll; Transició Ecològica, Maite Pérez; i Seguretat Ciutadana, Javier Scotto, s'han reunit aquest matí amb un grup de veïns i veïnes de les Deveses, les propietats dels quals s'han vist molt afectades pel darrer temporal.

  Entre les inquietuds transmeses als representants del Govern municipal, els propietaris han insistit en la urgència de concretar amb Costes les accions de reparació que poden realitzar de manera immediata per a protegir els habitatges i parcel·les i també per a desenrunar i evitar situacions de perill. En aquest sentit, la regidora de Territori s'ha compromés a fer arribar aquesta prioritat als responsables de Costes i a informar-los només es concrete una reunió amb els tècnics, "ara desbordats per les conseqüències del temporal, igual que l'ajuntament".

  D'una altra banda, el veïnat ha demanat a l'alcalde que els ajude a aconseguir una reunió el més aviat possible amb el Ministeri de Transició Ecològica -que les associacions veïnals de les Deveses, les Bassetes, les Rotes, l'Almadrava i l'Estanyó ja han sol·licitat per escrit- i que els acompanye per a fer-los costat en eixa futura trobada. L'objectiu és rebre explicacions de primera mà de l'estat en què es troba la tramitació del projecte de regeneració de la costa deniera.

  Vicent Grimalt els ha confirmat que hi assistirà i que des de l'Ajuntament de Dénia es faran també les gestions necessàries per a accelerar la cita. L'alcalde, a més, els ha recordat que la part del projecte que afecta a les Deveses, pressupostada en 14 milions d'euros, és la més avançada.

  Temporal Gloria a la Comunitat Valenciana

  Temporal Gloria a la Comunitat ValencianaEntrar en el especial
  Pujar