17 de gener de 2020 17/1/20

El torneig de Nadal Ciutat de Dénia de futbol 8 arriba a la vintena edició

El torneig de Nadal Ciutat de Dénia de futbol 8 arriba a la vintena edició - (foto 1)
  • Se celebra el diumenge 8 de desembre al camp de futbol El Rodat

  • Participen el València CF, Levante UD, EMF Pedreguer, FB Teulada-Moraira, CE Esport Viu Ondara, CEF El Verger, CF La Nucia i EM FB Dénia

Sis equips benjamins i altres sis alevins disputaran el diumenge 8 de desembre la vintena edició del torneig de Nadal de futbol 8 Ciutat de Dénia al camp El Rodat. Els jugadors i jugadores del València CF, Levante UD, EMF Pedreguer, FB Teulada-Moraira, CE EV Ondara, CEF El Verger, CF La Nucia i l’Escola Municipal de Futbol Base Dénia seran els protagonistes d’esta competició que l’escola organitza amb la col·laboració de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Dénia.

Els partits del XX Torneig de Nadal començaran a les 9:30 hores, moment en què es disputaran els primers encontres de la categoria benjamí. L’EM FB Dénia jugarà amb Pedreguer en el camp A; i el CE Esport Viu Ondara s’enfrontarà a La Nucia en el camp B. A les 10 hores el torneig es posarà en marxa per a la categoria aleví amb els mateixos enfrontaments.

Segons el calendari oficial, les semifinals d’ambdues categories s’iniciaran a partir de les 12:30 hores. Els dos millors equips alevins i els dos primers benjamins jugaran les corresponents finals alhora. Els partits de la final començaran a les 14:30 hores.

ocultar
El torneig de Nadal Ciutat de Dénia de futbol 8 arriba a la vintena edició
Pujar