elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Art, teatre, muralisme, tallers, jocs i un 'flash mob', a la Setmana Cultural Jove

Art, teatre, muralisme, tallers, jocs i un 'flash mob', a la Setmana Cultural Jove
  • Del 2 a l'11 d'octubre es desenvoluparà el complet programa d'activitats proposades pel I Fòrum Jove

MÉS FOTOS
Art, teatre, muralisme, tallers, jocs i un 'flash mob', a la Setmana Cultural Jove - (foto 2)
Art, teatre, muralisme, tallers, jocs i un 'flash mob', a la Setmana Cultural Jove - (foto 3)
Art, teatre, muralisme, tallers, jocs i un 'flash mob', a la Setmana Cultural Jove - (foto 4)

Fruit de les idees aportades pels participants en el I Fòrum Jove, posat en marxa el passat mes de març, ha pres forma el programa de la Setmana Cultural Jove que es desenvoluparà, en diferents espais municipals, entre el 2 i l'11 d'octubre.

Les propostes són variades, molt centrades en la cultura i l'art, també l'urbà, amb l'objectiu d'oferir a la joventut de Dénia a partir dels 14 anys una alternativa completa d'oci i atenent les preferències d'aquesta franja d'edat.

Juan Sapena, regidor de Joventut, que ha presentat hui en roda de premsa el programa, ha explicat que una de les principals inquietuds expressades pel Fòrum Jove és que "a Dénia tenim molts joves amb talent i la seua feina no es visibilitza". "Hem arreplegat aquest guant i hem programat activitats amb la col·laboració d'aquests joves artistes de la ciutat".

L'Escola de Teatre Comarcal impartirà un taller el dia 3; la Sala Joves Art s'obrirà als dibuixos i il·lustracions de Joan Siscar i Cristian Cosmai, del 4 al 21 d'octubre; el 6 i el 7, més teatre, sensibilització i diàleg amb les funcions "No más 'bullyng'" i "Sexualizarte"; l'edifici de Joventut esdevindrà de nou el llenç per a dos nous muralistes; i l'11 d'octubre es celebrarà un taller de poesia a càrrec de 'Todas las mentiras del mundo', a la BIblioteca de Dénia.

Iniciatives culturals que es combinen en l'ampli programa amb un espai de jocs obert a Joventut Dénia el 2 i el 3 d'octubre, amb videojocs, futbolí, billar, ulleres de simulació 3D, entre uns altres; un 'escape room', el dia 10; tallers de balls urbans, 'zumba', 'free style' i 'graffiti'; i la gravació d'un 'flashmob' a la plaça del Consell, la vesprada del 8 d'octubre.

Totes les activitats requereixen d'inscripció prèvia al telèfon de Joventut 96 642 37 00. Les invitacions per a "No más 'bullyng'" i "Sexualizarte" es poden reservar a www.notikumi.com.

L'edil de Joventut ha aprofitat per a agrair el treball dels joves del Fòrum i per a recordar que es tracta d'un punt de trobada i intercanvi d'idees obert a tots els joves d'entre 16 i 30 anys de Dénia. "Després de la Setmana Cultural Jove ens hi tornarem a reunir, els divendres, quinzenalment. Qui s'hi vullga sumar, que ens telefone".

Pujar