18 de gener de 2021 18/1/21

Tallers mediambientals ‘Recicla amb els cinc sentits’ en la XX Fira d'Agricultura, Productes Ecològics, Artesanals i Autòctons de Dénia

    El programa mediambiental Recicla amb els Cinc Sentits participa aquest cap de setmana, els dies 7 i 8 d'octubre, en la XX Fira d'Agricultura i productes ecològics, artesanals i autòctons de Dénia. La fira, organitzada per l'Ajuntament de Dénia, comptarà amb diverses carpes en les quals un equip d'Educació Mediambiental oferirà diversos tallers de sensibilització i conscienciació ciutadana sobre els residus, reutilització, reciclatge i la importància de protegir el nostre medi ambient. El programa de tallers es durà a terme el dissabte 8 i el diumenge 9, de 11h a 14h; i de 17h a 19.30h, en el Carrer de la Via, escenari d'aquesta fira.

    Recicla amb els Cinc Sentits és un projecte de la Consellería d'Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural de la Generalitat Valenciana, en el qual participen tots els Sistemes Integrats de Gestió (SIG) de residus: Ecoembes, Ecovidrio, FundacióEcoRaee’s, Ambilamp, Fundació Ecotic, Fundació Ecolec, Ecolum, Ecoasimelec, Ecofimática, Europeam Recycling Platform,Tragamóvil i Sigre.

    Es tracta d'un projecte de tallers i altres accions docents i ciutadanes, totalment gratuïtes, que es desenvolupen en tot el territori autonòmic per a compartir amb la ciutadania la importància del reciclatge, la necessitat d'implantar bones pràctiques ambientals i aprendre que molts dels residus que generem no són fem i poden ser recuperats. Recicla amb els Cinc Sentits és un gran objectiu comú de tota la Comunitat Valenciana que cerca el compromís d'una societat responsable amb la protecció del medi ambient, fomentant nous valors, motivació i els llits per a la participació activa.

    Pujar