22 de gener de 2020 22/1/20

Taller divulgatiu del Peix de Llotja al Mercat de Dénia per a promoure el seu consum

Taller divulgatiu del Peix de Llotja al Mercat de Dénia per a promoure el seu consum - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Taller divulgatiu del Peix de Llotja al Mercat de Dénia per a promoure el seu consum - (foto 2)

  El Mercat Municipal de Dénia va acollir ahir un dels tallers informatius adreçats als consumidors de la campanya de revaloració i promoció de peix fresc de les llotges de la Comunitat Valenciana. L'activitat va comptar amb la presència de l'alcalde Vicent Grimalt, el regidor d'Agricultura i Pesca, Josep Crespo, el president de la Confraria de Pescadors de Dénia, Juan Antonio Sepulcre i el regidor de Mercats, Javier Scotto.

  Aquesta campanya està recorrent el territori autonòmic per promoure el consum del Peix de Llotja, un producte únic, sostenible, de molta qualitat, de proximitat i del qual depenen directament més de 3.000 famílies de les tres províncies i unes 5.000 de manera indirecta.

  Peix de Llotja és el segell de garantia que es distingirà en els punts de venda i en el sector de l'hostaleria. Les activitats s'estan desenvolupant en aquesta fase en mercats municipals i centres escolars a través de tallers divulgatius i de conscienciació sobre els beneficis del consum de peix de llotja.

  Les Confraries de Pescadors surten diàriament al mar per capturar el peix fresc de la millor qualitat, un producte que ens identifica i que forma part de la nostra cultura i de la nostra gastronomia sana i equilibrada.

  Peix de Llotja és un distintiu de titularitat de la Conselleria d'Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural de la Comunitat Valenciana, que ha cedit el seu ús per temps indefinit a la Comissió interfederativa de les Confraries de Pescadors. Aquesta entitat posseeix ara la responsabilitat de gestionar-lo i administrar-lo.

  ocultar
  Taller divulgatiu del Peix de Llotja al Mercat de Dénia per a promoure el seu consum
  Pujar