elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Els Socialistes de Jesús Pobre presenten el programa de govern 2019-2023 als veïns

    “Una campanya a peu de carrer i amb el cor en Jesús Pobre”, així és com ha definit Javier Scotto l’encontre d’ahir amb els veïns del poble en el que presentaren les línies principals del programa i recolliren altres propostes a incloure en el full de ruta dels Socialistes de Jesús Pobre.

    Els Socialistes contemplen en el seu programa l’ampliació i urbanització de l'Avinguda de Cases Noves fins a carrer Pinaret, la construcció del segon dipòsit d'aigua municipal per a evitar tall de subministrament, la substitució de voreres de l'Avinguda de Dénia, la substitució de voreres del Carrer Ametlers, la reurbanització del carrer Diagonal amb arbratge, l’ampliació de vorera i seguretat de l'accés del Centre Escolar de Jesús Pobre i exigir a l’ens provincial la construcció de la rotonda d'accés de Jesús Pobre.

    Altres dos punts importants en el programa de govern de Javier Scotto i el seu equip són les gestions per a la consecució de la fibra òptica, aconseguir un baixador del tren d’Alacant en el terme municipal de Jesús Pobre i treballar per a aconseguir la propietat pública i municipal dels tres molins de Jesús Pobre.

    Javier Scotto ha assenyalat que “continuem tenint ganes de treballar, i de fer el Jesús Pobre que volem i fins i tot somiem. Continuem escoltant-te i preparant projectes per a compartir amb les associacions, col·lectius, i amb cada veí i veïna per un poble més social, divers, feminista, que cuida dels seus costums, cultura i tradicions, i que respecta el medi ambient. Un Jesús Pobre de les petites coses, per a joves i majors, i que ens fan més fàcil el dia a dia. Seguim amb una Eatim de portes obertes, per això continuarem complint amb el nostre nou programa i acabar amb tot allò que hem començat amb tu, amb el cor”.

    Pujar