19 de gener de 2021 19/1/21

Setze obres opten al III Premi de Narrativa Infantil-Juvenil en valencià Ciutat de Dénia 2020

Setze obres opten al III Premi de Narrativa Infantil-Juvenil en valencià Ciutat de Dénia 2020 - (foto 1)

  L'1 de juny es va acabar el termini d’entrega de treballs que opten al III Premi de Narrativa Infantil-Juvenil en valencià Ciutat de Dénia 2020, una convocatòria oberta a tots els autors, de qualsevol nacionalitat, que hagen presentat obres de narrativa originals i inèdites, escrites en valencià i adequades als lectors infantils (9-12 anys).

  El premi, organitzat per l’Ajuntament de Dénia, en col·laboració amb l’editorial valenciana Andana Editorial i coordinat per la Biblioteca Pública Municipal, està dotat amb 3.000 euros i la publicació de l’obra guanyadora en Andana Editorial.

  Els autors tenen un termini de 10 dies hàbils comptats des de hui, data de publicació del llistat provisional de les obres presentades a la web de l'Ajuntament de Dénia, per presentar les al·legacions pertinents. Una vegada resoltes aquestes, es publicarà el llistat definitiu a la web de l’Ajuntament de Dénia i a la web d’Andana Editorial.

  El jurat del premi estarà format per representants de l’Ajuntament de Dénia, la Mancomunitat Cultural de la Marina Alta (MACMA) i Andana Editorial, a més d’una persona especialista en literatura infantil. Es valoraran, entre altres criteris, la qualitat literària de l’obra, l’adequació de la trama i del llenguatge a l’edat dels lectors, la qualitat i varietat lèxica i l’originalitat i la creativitat.

  El nom del guanyador i la presentació pública de l’obra premiada en esta tercera edició es farà a Dénia el pròxim mes d’octubre.

  Pujar