elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El servei de neteja de l’Ajuntament de Dénia arreplega 1.060 tones de posidònia després dels dies de temporal

El servei de neteja de l’Ajuntament de Dénia arreplega 1.060 tones de posidònia després dels dies de temporal
  MÉS FOTOS
  El servei de neteja de l’Ajuntament de Dénia arreplega 1.060 tones de posidònia després dels dies de temporal - (foto 2)
  El servei de neteja de l’Ajuntament de Dénia arreplega 1.060 tones de posidònia després dels dies de temporal - (foto 3)
  El servei de neteja de l’Ajuntament de Dénia arreplega 1.060 tones de posidònia després dels dies de temporal - (foto 4)
  El servei de neteja de l’Ajuntament de Dénia arreplega 1.060 tones de posidònia després dels dies de temporal - (foto 5)
  El servei de neteja de l’Ajuntament de Dénia arreplega 1.060 tones de posidònia després dels dies de temporal - (foto 6)
  El servei de neteja de l’Ajuntament de Dénia arreplega 1.060 tones de posidònia després dels dies de temporal - (foto 7)
  El servei de neteja de l’Ajuntament de Dénia arreplega 1.060 tones de posidònia després dels dies de temporal - (foto 8)
  El servei de neteja de l’Ajuntament de Dénia arreplega 1.060 tones de posidònia després dels dies de temporal - (foto 9)

  El temporal dels darrers dies, el qual va obligar a col·locar la bandera roja en les platges de les Devesses, l’Almadrava, els Molins, les Bovetes i les Rotes, ha provocat l’acumulació de posidònia en l’arena. A la nit, de dotze de la nit a huit del matí, els serveis de neteja treballen per a condicionar els prop de 20 quilòmetres de platja deniera. En total, entre els dies 4 i 7 d’agost, s’han arreplegat 1.060 tones de planta posidònia.

  L’equip empra una pala frontal, tres camions, una pala mixta i dues garbelladores cada nit per a netejar, pentinar i despedregar l’arena. A més, els divendres es compta amb un servei especial de pala mixta per a les zones del Riu Girona i les Rotes.

  Es treballa de sud a nord. En estos dies s’ha treballar en Marineta, Raset i Marines. El divendres està prevista un altra jornada extra en la desemboca del riu Girona. Esta nit se continuarà de bassetes cap al nord amb dos equips. Recordar que des de 2020, hi ha un servei durant juliol i agost de pala mixta de dilluns a divendres, com a millora en el contracte, que soles incloïa una pala i dos camions per retirar la posidònia.

   

  7 d’agost

  6 d’agost

  5 d’agost

  4 d’agost

  Raset

  70 tones

  60 tones

    

  Albaranes

   

  70 tones

    

  Marineta

  180 tones

  140 tones

   

  100 tones

  Marge Roig

   

  30 tones

  90 tones

   

  Les Marines

  100 tones

  60 tones

    

  Trampolí

    

  60 tones

   

  Riu Girona

     

  100 tones

   

  Pujar